2018
13/07

In september en oktober 2018 weer nieuwe supportersbijeenkomsten

Feyenoord City maakt bij de ontwikkeling van het nieuwe stadion graag gebruik van de kennis, ervaringen en inzichten van zoveel mogelijk supporters. Er zijn het afgelopen jaar verschillende levendige en interactieve sessies met onder andere de Supportersraad geweest. Ook werden gesprekken gevoerd met het bestuur van FSV de Feijenoorder. Dit heeft onder meer geleid tot het opnemen van 110 eisen van supporters in het Programma van Eisen (PvE) van het nieuwe stadion. 

Bij de verdere ontwikkeling van de plannen voor het nieuwe stadion gaan we graag in gesprek met een bredere groep supporters. We houden daarom sessies voor steeds een kleine groep supporters waarin we tijdens ronde tafel gesprekken verschillende thema’s worden besproken. Op 18 juni, 3 en 9 juli zijn we al in gesprek geweest met voor- en tegenstanders. 

Wil jij ook meepraten? Iedereen is welkom en de bijeenkomst is vrij toegankelijk. In september en oktober organiseren nieuwe bijeenkomsten waarvoor iedereen zich weer via deze website kan aanmelden. Hieronder kan je aangeven of je op de hoogte gehouden wilt worden. Dan ontvang je een bericht als de data bekend zijn.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.