2018
13/04

Informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde aannemers bouw nieuw Feyenoord-stadion

Aanbestedingsprocedure na de zomer officieel van start

Aannemers die interesse hebben om (mee) te bouwen aan het nieuwe Feyenoord-stadion zijn van harte welkom bij een speciale informatiebijeenkomst op 8 mei a.s. De bijeenkomst is het startsein voor de aanmeldings- en preselectieperiode, die voor de zomer in gang wordt gezet. De besloten informatiebijeenkomst is bedoeld voor Nederlandse en buitenlandse multidisciplinaire bouwbedrijven. Ze worden geïnformeerd over Feyenoord City, de plannen voor het nieuwe stadion en de beoogde aanpak van de aanbesteding. 

Informatie uitwisselen in dialoogrondes
De aanbesteding voor de bouw van het Feyenoord-stadion gaat na de zomer van start met de eerste dialoogrondes. In individuele gesprekken worden de geïnteresseerde aannemers nader geïnformeerd over de plannen en gepolst over hun eigen ideeën over het project. De procedure wordt rond de zomer van 2019 afgesloten met het ondertekenen van het contract met de meest geschikte aannemer.

Aanmelden voor de bijeenkomst
De instructies voor aanmelding worden gedeeld via het inkoop- en aanbestedingsplatform Negometrix. Geïnteresseerde bedrijven krijgen na aanmelding nadere informatie en praktische details.