2018
24/05

Kom meepraten, het is van groot belang dat wij ons thuis voelen in het nieuwe stadion

Feyenoord City maakt bij de ontwikkeling van het nieuwe stadion graag gebruik van de kennis, ervaringen en inzichten van zoveel mogelijk supporters. Er zijn het afgelopen jaar verschillende levendige en interactieve sessies met onder andere de Supportersraad geweest. Ook werden gesprekken gevoerd met het bestuur van FSV de Feijenoorder. Dit heeft onder meer geleid tot het opnemen van 110 eisen van supporters in het Programma van Eisen (PvE) van het nieuwe stadion.

Bij de verdere ontwikkeling van de plannen voor het nieuwe stadion gaan we graag in gesprek met een bredere groep supporters. We houden daarom een aantal sessies voor steeds 49 supporters. De opzet van deze bijeenkomsten is als volgt. In een korte introductie licht project directeur Frank Keizer van Feyenoord City de stand van zaken toe. Daarna splitsen we op in zeven groepen van zeven deelnemers. Per groep wordt een belangrijk thema besproken, zoals Stadionontwerp, Financiering, Mobiliteit (contract, proces, parkeren, all in tickets), Masterplan, MER, Invulling omgeving stadion (Stadsboulevard, Strip, Stadionpark). Als supporter kun je per avond maximaal aan twee groepen deelnemen.

Wil je als supporter meedoen? Meld je nu aan
De eerstvolgende bijeenkomsten met supporters staan gepland op 18 juni, 3 juli en 9 juli. Wil jij ook meepraten? Meld je dan meteen aan. Dat kan via onderstaand formulier. Indien er meer dan 49 aanmeldingen voor een bijeenkomst zijn, plannen we weer een volgende ronde tafel bijeenkomst zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen spreken.

Op dit moment treedt de nieuwe privacywetgeving, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking. Wilt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Bekijk dan hier ons privacystatement. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.