2018
10/09

Meld je nu aan voor de nieuwe reeks supportersbijeenkomsten september en oktober 2018

UPDATE: De bijeenkomsten van september en oktober 2018 zitten allemaal vol. Geef hieronder aan als je op de hoogte gehouden wilt worden zodra we een nieuwe reeks gaan plannen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

********************************

Bij de ontwikkeling van de plannen voor het nieuwe stadion gaan we graag in gesprek met een bredere groep supporters. We houden daarom sessies voor steeds een kleine groep supporters waarin we tijdens ronde tafel gesprekken verschillende thema’s worden besproken. De eerstvolgende bijeenkomsten met supporters staan gepland op 8 en 16 oktober.

Wil jij ook meepraten? Iedereen is welkom en de bijeenkomst is vrij toegankelijk. Meld je dan meteen aan. Dat kan via onderstaand formulier. Indien er meer dan 50 aanmeldingen voor een bijeenkomst zijn, plannen we weer een volgende ronde tafel bijeenkomst zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen spreken.

Feyenoord City maakt bij de ontwikkeling van het nieuwe stadion graag gebruik van de kennis, ervaringen en inzichten van zoveel mogelijk supporters. Er zijn het afgelopen jaar verschillende levendige en interactieve sessies met onder andere de Supportersraad geweest. Ook werden gesprekken gevoerd met het bestuur van FSV de Feijenoorder. Dit heeft onder meer geleid tot het opnemen van 110 eisen van supporters in het Programma van Eisen (PvE) van het nieuwe stadion.