2018
11/06

Reist u met de fiets naar het stadion en wilt u meedenken? Meld u nu aan voor de werkgroep: Fietsparkeren bij de Kuip  

Steeds meer mensen gebruiken de fiets, ook voor het bezoeken van wedstrijden/ evenementen in het Stadion. Vandaar dat we het aantal en de kwaliteit van de fietsenstallingen rondom het stadion willen vergroten. We willen de supporters hiervoor de mogelijkheid geven om mee te praten en te denken over hoe we dit het beste kunnen doen.

Op 2 maandag 2 juli 2018 zal de Werkgroep Fietsparkeren bij de Kuip plaatsvinden. Tijdens deze avond kunt u meedenken en meepraten over het Fietsparkeren bij de Kuip tijdens wedstrijden/ evenementen. Feyenoord heeft hier concrete ideeën over en wil deze met u bespreken en verbeteren. 

Feyenoord streeft ernaar om in augustus/september 2018 de eerste extra fietsvoorzieningen te plaatsen rondom de Kuip. Na de plaatsing willen we u vervolgens betrekken bij de evaluatie van dit deelproject zodat verdere verbeteringen besproken kunnen worden. De mobiliteitsmanager van Feyenoord en experts van XTNT zullen aanwezig zijn om inhoudelijk het gesprek met u aan te gaan.

Datum: 2 juli 2018
Tijdstip: 18:30 - 21:00 uur 
Start programma: 19:00 uur
Locatie: Maasgebouw , Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam

Meldt u zich dan aan voor deze avond. Inschrijven kan door een mail te sturen naar participatie@feyenoord-city.nl, met daarin uw naam, e-mail, ovv. Werkgroep Fietsparkeren bij de Kuip èn uw motivatie om mee te doen aan deze werkgroep.  De inschrijving sluit op vrijdag 22 juni a.s.