2018
04/07

Supporters gisterenavond in gesprek tijdens bijeenkomst. Wil je ook meepraten? Meld je nu aan voor 9 juli.

Gisterenavond, 3 juli 2018, zijn we weer met een groep supporters in gesprek gegaan over onderwerpen als stadionontwerp, mobiliteit en financiën tijdens een supportersbijeenkomst. Net zoals tijdens de eerste bijeenkomst zijn ook nu veel vragen beantwoord en de aanwezige supporters in gesprek gegaan met verschillende specialisten van Feyenoord City.

De supporters hadden zich aangemeld voor de verschillende thema’s die besproken werden. Dit was de tweede bijeenkomst in een serie van supportersbijeenkomsten die de komende tijd plaatsvinden. De eerstvolgende staat gepland op 9 juli. Hiervoor zijn nog plekken beschikbaar. Het is voor iedereen vrij toegankelijk. Je kan je hieronder aanmelden. 

Feyenoord City maakt bij de ontwikkeling van het nieuwe stadion graag gebruik van de kennis, ervaringen en inzichten van zoveel mogelijk supporters. Er zijn het afgelopen jaar verschillende levendige en interactieve sessies met onder andere de Supportersraad geweest. Ook werden gesprekken gevoerd met het bestuur van FSV de Feijenoorder. Dit heeft onder meer geleid tot het opnemen van 110 eisen van supporters in het Programma van Eisen (PvE) van het nieuwe stadion. Bij de verdere ontwikkeling van de plannen voor het nieuwe stadion gaan we graag in gesprek met een bredere groep supporters. We houden daarom een aantal sessies voor steeds een kleine groep supporters. 

Wil je als supporter meedoen? Meld je nu aan voor de bijeenkomst gepland op 9 juli
De eerstvolgende bijeenkomsten met supporters staan gepland op 9 juli. Wil jij ook meepraten? Iedereen is welkom en de bijeenkomst is vrij toegankelijk. Meld je nu aan via onderstaand formulier. Na de vakantie periode plannen we meer bijeenkomsten in zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen spreken.

 

De inschrijving voor 9 juli is gesloten