2018
19/06

Supporters in gesprek tijdens supportersbijeenkomst op 18 juni. Wil je ook meepraten? Meld je nu aan voor de volgende bijeenkomst.

Gisterenavond, 18 juni 2018, zijn we met ruim 35 supporters in gesprek gegaan over onderwerpen als stadionontwerp, mobiliteit en financiën tijdens een supportersbijeenkomst. De supporters hadden zich aangemeld voor de verschillende thema’s die besproken werden. Dit was de eerste bijeenkomst in een serie van supportersbijeenkomsten die de komende tijd plaatsvinden. De eerstvolgende staat gepland op 3 juli. Hiervoor zijn nog plekken beschikbaar. Je kan je hieronder aanmelden.

         

Feyenoord City maakt bij de ontwikkeling van het nieuwe stadion graag gebruik van de kennis, ervaringen en inzichten van zoveel mogelijk supporters. Er zijn het afgelopen jaar verschillende levendige en interactieve sessies met onder andere de Supportersraad geweest. Ook werden gesprekken gevoerd met het bestuur van FSV de Feijenoorder. Dit heeft onder meer geleid tot het opnemen van 110 eisen van supporters in het Programma van Eisen (PvE) van het nieuwe stadion.

Bij de verdere ontwikkeling van de plannen voor het nieuwe stadion gaan we graag in gesprek met een bredere groep supporters. We houden daarom een aantal sessies voor steeds een kleine groep supporters. De opzet van deze bijeenkomsten is als volgt. In een korte introductie licht project directeur Frank Keizer van Feyenoord City de stand van zaken toe. Daarna splitsen we op in zeven groepen. Per groep wordt een belangrijk thema besproken, zoals Stadionontwerp, Financiering, Mobiliteit (contract, proces, parkeren, all in tickets), Masterplan, MER, Invulling omgeving stadion (Stadsboulevard, Strip, Stadionpark). Als supporter kun je per avond maximaal aan twee groepen deelnemen.

Wil je als supporter meedoen? Meld je nu aan
De eerstvolgende bijeenkomsten met supporters staan gepland op 3 juli en 9 juli. Wil jij ook meepraten? Meld je dan meteen aan. Dat kan via onderstaand formulier. Indien er meer dan 50 aanmeldingen voor een bijeenkomst zijn, plannen we weer een volgende ronde tafel bijeenkomst zodat we zo veel mogelijk mensen kunnen spreken.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.