Video's

Op deze pagina wordt er ingezoomd op belangrijke onderdelen van het nieuwe stadion en beantwoorden diverse specialisten vragen over het nieuwe stadion. O.a. onderwerpen als definitief ontwerp, financiering en de businesscase komen aan bod.

Video update financiering – april 2021

Hieronder geven Carl Berg (financieel directeur Stadion Feijenoord) en Pieter Smorenburg (financieel directeur Feyenoord) een update over de financiering van het nieuwe stadion voor Feyenoord.

Video update business case – april 2021

Hieronder lichten Joris van Dijk (commercieel directeur Feyenoord) en Jan van Merwijk (algemeen directeur Stadion Feijenoord) de business case van het nieuwe stadion voor Feyenoord toe.

Video definitief ontwerp – november 2020

Hieronder lichten Jeroen Tamsma (ontwerpmanager Feyenoord City) en David Gianotten (Managing Partner – Architect OMA) het definitief ontwerp van het nieuwe stadion toe en zijn er nieuwe beelden te zien.

Video definitief ontwerp en het masterplan Feyenoord City – november 2020

Bekijk hieronder de aflevering van ON AIR van donderdag 12 november waarin David Gianotten (OMA), Cees van der Veeken (LOLA Landscape Architects) en Maurice Boumans (gemeente Rotterdam) spreken over Feyenoord City en de rol van het nieuwe Feyenoord Stadion als belangrijke aanjager van de gebiedsontwikkeling Feyenoord City.