2017
31/05

Kan ik financieel bijdragen aan het nieuwe stadion?

Toen in 1937 De Kuip werd gebouwd, werd dat mede mogelijk gemaakt door financiële steun van Rotterdamse burgers en ondernemers. Het projectteam van Feyenoord City wordt ook veel benaderd door Rotterdammers die financieel willen bijdragen aan het nieuwe stadion. Vooral nadat de gemeenteraad Groen licht gaf voor de volgende stap hebben we er heel veel vragen over gekregen. We zijn daar heel blij mee. Het toont de betrokkenheid aan van de supporters. Echt geweldig!

De mogelijkheid om financieel mee te doen gaat er ook zeker komen. Er komt een crowdfundingsactie, maar we weten nog niet precies hoe en wanneer. We zijn daar nog over aan het nadenken. Uitgangspunt is dat er ruimte moet zijn voor kleine en grote bijdragen.

Eén van de gedachten is dat er in Feyenoord City een Wall of Fame komt waarin de namen van alle particulieren, bedrijven en instellingen worden opgenomen die de bouw van het nieuwe stadion mede mogelijk hebben gemaakt.

Mocht je interesse hebben dan kun je dit aangeven via de website onder het kopje “Hoe zit het nu?”, bij “Stel hier je vraag”. Zodra er meer bekend is laten we dit direct weten. De namen van de supporters die zich nu al hebben gemeld, hebben wij uiteraard al genoteerd.