2017
13/04

Wat kost het straks om te sporten bij multisportclub Feyenoord?

Rotterdam – en dan met name Rotterdam-Zuid – heeft de laagste sportparticipatie van Nederland. Met de multisportclub Feyenoord willen we daar wat aan doen.

Om zoveel mogelijk Rotterdammers de kans te geven zich bij Feyenoord aan te sluiten, zal de multisportclub in elk geval laagdrempelig zijn. Dat wil zeggen voor alle leeftijden, alle klassen en alle achtergronden – jongens én meisjes. Iedereen kan dus lid worden van Feyenoord. En als lid kun je straks alle sporten beoefenen die de multisportclub aanbiedt.

We streven ernaar dat een lidmaatschap van de multisportclub Feyenoord dus ook betaalbaar is voor alle doelgroepen. Een jaar lang sporten zal tussen de 100 en 150 euro gaan kosten.

We zullen echter ook andere mogelijkheden aanbieden dan het traditionele lidmaatschap. Denk bijvoorbeeld aan week- of maandabonnementen. En wie minder heeft, betaalt minder*.

In de wijken, zoals de Afrikaanderbuurt (waar Feyenoord is opgericht) zullen we daarnaast gratis activiteiten aanbieden. Zo kan iedereen die dat wil, een keer kennismaken met sport.

*Gezinnen met kinderen die het lidmaatschap niet kunnen betalen, kunnen om lid te worden van de multisportclub Feyenoord een beroep doen op het Jeugdsportfonds.
Bezitters van een Rotterdampas hebben recht op 25 euro korting op de jaarcontributie.